Денний центр соціально-психологічної допомоги

"Любов має перемагати насильство". Символічно, що саме 14 лютого, коли за традицією говорять про любов, в Ужгороді відкрили Денний центр, робота і покликання якого направлена саме на перемогу над насильством.
Повна назва закладу - "Денний центр соціально-психологічної допомоги, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі". Простими словами, сюди можуть звернутися жінки, дівчата, жінки з дітьми, які потребують допомоги, або навіть перебування у безпечному місці, подалі від кривдника. Усі присутні, а це представники Ужгородської влади Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка Ужгородський міський центр соціальних служб, які доклали максимальних зусиль, щоб Денний центр відкрився, Тетяна Мачабелі, директорка ГО "Неємія" - партнера Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine та UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні. Вдячні за вашу безцінну підтримку. ❤️
✅
Зазначимо, що у царині допомоги особам, котрі зазнали насильства, на сьогодні в Закарпатській області працюють 2 мобільні бригади в Ужгороді, Мукачеві та Хусті, Денний центр, кризова кімната, простір допомоги жінкам та дівчатам #ВІЛЬНА, ВОНА хаб. Ужгород, незабаром у Мукачівському ЦНАПі запрацює Центр допомоги врятованим.
✍️
Керує роботою Денного центру та кризових кімнат координаторка проєкту "Міста і громади, вільні від домашнього насильства, Фонду ООН у галузі народонаселення" Людмила Акімова.
Ми не розголошуємо місце розташування кризової кімнати. Самостійно людина не може туди потрапити. Вона може бути направлена туди через денний центр (номер телефону 380675574453), через поліцію або через мобільні бригади соціально-психологічної допомоги.

Related Articles

ПРО НАС

Громадська організація "Неємія" була створена у 1996 році в Ужгороді і є частиною Міжнародної команди Неємія (nehemia-team.org), що дає можливість залучати до проведення заходів громадської організації наставників, фахівців та волонтерів з різних країн світу.